Yoga by Ilse: even voorstellen

Mijn naam is Ilse. Ruim 25 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Yoga. Ik leerde om (weer) bewust mijn lichaam te voelen. Enerzijds leerde ik mijn lichaam te ontspannen en anderzijds werkte ik aan het verstevigen van mijn spieren. Door het beoefenen van Yoga ging ik me steeds beter voelen. Uit eigen ervaring weet ik hoe Yoga het leven positief kan beïnvloeden. Yoga is voor mij een weg geworden naar gezondheid, ontspanning, balans, levensvreugde en innerlijke rust. Inmiddels beoefen ik al ruim 25 jaar Yoga en ik kan oprecht zeggen, dat ik me een leven zonder Yoga eenvoudigweg niet meer kan voorstellen.

In 2005 ben ik begonnen met de 4-jarige opleiding tot Yogadocent (Hatha Yoga). Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Stichting Yoga & Vedante in Doorn. In juli 2009 heb ik de Yoga docentenopleiding met goed resultaat afgerond. Het diploma is erkend door de Vereniging van Yogaleerkrachten Nederland (www.yoganederland.nl) en tevens door de Europese Yoga Unie.

In de Helmondse wijk Brandevoort geef ik op maandag- en donderdagavond Hatha Yogalessen. Ik kies er bewust voor om te werken met kleine yogagroepen, omdat ik persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens de yogalessen erg belangrijk vind.

 

"Make your passion become your work and the world will see you through your soul"   OPI